sunnuntai 21. elokuuta 2011

Mahtava blogi karkki...

Kuvassa näkyvä paperiläjä (1000 paperia) ja muuta mukavaa on blogi karkkina :http://athousandsheetsofpaper.blogspot.com...käykää ihmeessä osallistumassa...  :)

3 kommenttia:

 1. Moikka ja kiitos kyläilystä. Sulla on täällä ihania kortteja.
  Niin siitä Magnolia-lehdestä. Oon tilannut sen www.magnolia.nu nettikaupasta. Mutta minusta hinta oli muistaakseni niin kallis, ettei kannata tilata vuosikertaa. Kannattaa ostaa esim. Paperinauhasta, se tulee melko äkkiä sinne myyntiin. Minusta postarit eivät olleet aivan mahdottomia, olisko lehden hinta ollut n. 8 e. Sieltä saa engl.-sekä ruotsin kielellä olevat lehdet. Mulla on engl. kielinen.Kokeilin äsken lehden painoa, sen pitäisi tulla 2.luokan mukaan 2,60:llä. Varmistele kuitenkin tuolta Magnolian sivuilta sen hinta, kun ne oo ihan varma :=) ??!!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain ihanasta linkistä Vaihtobaariin, ilmoitin itseni mukaan kierrätysystävää etsimnään :))
  Tämä sinun Blogisi on muuttunut jotenkin syksyisen oloiseksi mutta niin kivoin värein :) ihanaa syksyn odotusta sinne pohjoiseen.

  VastaaPoista
 3. Heipä hei Tuikku - ja ONNEA! Laitapa minulle sähköpostilla yhteystietosi (nimi ja osoite), niin postitan sinulle arpajaisvoiton, jonka voitit juuri arvonnassani! :)
  Terveisin, Tingelstiina
  tingelitaivas@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos,kun jätit kommentin... :)