maanantai 11. helmikuuta 2013

Rannekoruja

Enpä kyllä ole useasti tehnyt koruja,mutta nyt iski kipinä tehdä niitä. Kiva blogiystäväni myi nuita helmiä minulle,kiitos ViliMarika  :) ...rannekoruja kaikki,puuhelmiä käytin suurimmaksi osaksi,pari metallihelmeä jossakin mukana...aikas yksinkertaisia mutta itse olen kyllä tyytyväinen .Oli muuten rentouttavaa vaihteeksi tehdä jotain muuta kuin kortteja ja työ/kotihommia.Kivihelmistä (sellaisista ihan pyöreistä,eri kivimateriaalista) vielä haaveilen ,jospas sitä jostain bongais niitä helmiä ja saisi ostettua niitä ja niihin sopivaa nauhaa/kuminauhaa.Minusta niistäkin tehdyt korut näyttävät sieviltä ja ja kivihelmet säteilevät eri valoissa hienosti :)  :)

1 kommentti:

  1. Ple hyvä vaan. :) Tänään ei vielä "maksu" saapunut, mutta huomenna olen oven raossa valmiina odottamassa postipoikaa. :D
    Hienojahan noista tuli! Ehkä suosikikseni nousee tu alimmainen oikealla, vaaleanpunasävyisenä.
    Ja ihan totta,että vaihtelu virkistää. Itse sillä aloitin tuon korujen teon vuosi sitten, kun halusin vaihtelua paperiaskarteluun ja samalla oppia uutta. Ja mikäs sen kivompaa, kuin nauttia tekemisestä ja nauttia siitä, että saaja ilahtuu tai itse. :)

    VastaaPoista

Kiitos,kun jätit kommentin... :)