maanantai 28. lokakuuta 2013

Niin siinä sitten kävi....

että tänään autolla ajoin metsään suoraan sanottuna...varoittelin tuossa viime perjantain kirjoituksessani,että ajakaa varovasti,on liukkaat kelit.Ja todella tänään yllätti keli minutkin,asun vähän kauempana kaupungista ja tiet on syrjässä aina huonommat....vettä sataa ja tiet jäätikkö,lumisohjossa....olin tulossa kotia päin kaupungilta,vauhti oli 50 kun yhtäkkiä lähti vaan auton renkaat luisuun...auto kääntyi perä edellä vastaan tulevan kaistalle ja siitä sitten jatkoi matkaa suoraan penkkaan/metsään päin... auto pysähtyi puoli metriä ennen puuta....onneksi selvisin säikähdyksellä ja masuasukkikin voi hyvin....autoon ei pahemmin tullut jälkiä,mutta tärkeintä on ettei meille sattunut mitään....pistää miettimään miten kallisarvoista tämä elämä on,kun itse tälläiseen tilanteeseen joutuu,vaikka meille ei sattunut mitään.....kyllä tässä vieläkin sydän pomppailee tiuhaan tahtiin......Muistakaa ajaa varovasti!!
lumihiutaleet,pilvet,sää,talvi,vuodenajat

2 kommenttia:

 1. Hui kamala! onneksi ei mitään sattunut.
  Kyllä se kolari varmasti säikäyttää ja laittaa miettiin kaikkea.Enkeleitä ollut matkassa.
  Itsellä ikävämpää kokemusta mitä kolareissa voi sattua ja aina painotan ihmisille että käyttäkää turvavyötä.
  Vaikka vauhti olisi suht pieni voi käydä hyvinkin pahasti, kuten minun läheiselleni joka menehtyi. :( Muistakaa turva vyö ja muutenkin varovaisuus.Onnea loppu raskauteesi!

  VastaaPoista
 2. Niin kyllä se turvavyö on tärkeä,onneksi itellänikin oli turvavyö kiinni...voimia sinulle menetettyäsi läheisen,surullista....kiitos onnea tässä kyllä tarvitaan....

  VastaaPoista

Kiitos,kun jätit kommentin... :)