keskiviikko 25. joulukuuta 2013

JOULUKORTTI ARVONTA ASIAA....

Heissulivei ja hyvää ja lämpöistä joulua täältä lumisesta pohjoisesta.Alkaa olla aika arpoa kohtapuolin joulukortin minulle lähettäneiden kesken palkinnot...ihania kortteja sain,kaikki kortit toivat minulle lämpöisen joulun tunteen sydämeeni,jopa  muutama kyyneltippakin vierähti poskelle.Tunteet ovat pinnassa ,johtunee varmaan myös pienen poikamme syntymän johdosta :)  Mutta nyt lähden arpomaan palkinnot,apurina tässä touhussa minulla on toiseksi vanhin tyttöni...perinteisellä tavalla arvotaan...laitan kuvia tähän seuraavaksi palkinnoista  ja sitten vähän myöhemmin laitan kuka on voittanut mitäkin...pidetään jännityksessä vähän aikaa!  Käyn välillä joulukinkkua syömässä ja suklaata!!  Ja nuiden kuvissa olevien lisäksi arvon yllätys palkinnon joka sisältää askarteluun liittyvää materiaalia ,palkinnon saaja saa sitten yllättyä paketista ,en kerro paketin sisältöä nyt :)

JA NYT ON KINKUT JA SUKLAAT SYÖTY....ARVONTA VOI ALKAA.....
Kirjoitin kaikkien nimet ensin sydänlappusille ja sitten laput laitoin tonttulakkiin ja sekoittelin ja sekoittelin lappusia ja tyttöni ( 10 vuotta) otti aina palkinnon kohdalla yhden lapun (kaikki nimet olivat siis joka palkinnossa mukana )....laitan nuiden palkinto kuvien alle kuka voitti kyseisen palkinnon :)  :)  ONNEA KAIKILLE VOITTANEILLE!!!

                   ASKARTELUMATERIAALI YLLÄTYSPALKINNON
                   VOITTI:  SIRPA. H.                                            
                            ONNEA!!               .
                
ONNEA MINNAMANNA  !!!

ONNEA SIRPA T.

ONNEA BISSE!!

ONNEA SIRPA T.

ONNEA JONSU!!!

ONNEA VILTSU!!!


9 kommenttia:

 1. Iik.. Ihania paketteja! Joillekin joulu jatkuu yhä. :)

  VastaaPoista
 2. Herttileijaa! pitipä tulla takaisin... Ihan vaan kertomaan, jotta lisäsin vielä yhden kuvan blogiini: sen korttitelineen, minkä teinkirjasta... Mutta mitä täällä onkaan tapahtunut sillä välin?! APUVA!!!!
  ei voi olla!!!! Huh huh... heikottaa... Siis... KÄÄK! (hyppii pomppii, hihkuu, kirmaa kuinpieni lapsi... ) KIITOS!!! En voi uskoa todeksi... Meillä on Pentikin kauppakin tuolla 3 kilsan päässä, joten intoa puhkuen sinne matkaamme myöhemmin. :) IHANAA!

  VastaaPoista
 3. Hyvää Tapaninpäivää!
  Olipa yllätys, kun tulin kurkkaamaan, kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvää tapaninpäivää sinullekin..onnea sullekin palkinnon voitosta!!

   Poista
 4. Voi mikä yllätys! :)
  Kiitos todella paljon! :)
  Joulun jatkot teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olepas hyvä ja onnea vielä palkinnosta ja joulunjatkoa!!

   Poista
 5. Onnea poikavauvan syntymän johdosta <3 ja kiitos ihanasta palkinnosta!

  VastaaPoista

Kiitos,kun jätit kommentin... :)