torstai 27. marraskuuta 2014

Joulun tunnelmaa jo nyt... ARVONTAA:)


Tykkään näistä talotuikkutelineistä niin paljon,että pitää tänne blogiini laittaa kuvaa niistä....jouluista tunnelmaa jo näin etukäteen.Jouluunhan on aikaa vielä monta ,monta päivää.
Tänä vuonna en omaa joulukalenteria laittanut tänne blogiini,vaikka olisin halunnut.Mutta tuo aika on niin rajallinen käsite,ettei sitä riitä kaikkeen touhuun.Joten ajattelin tännä vuonna laittaa joulukuun eka päivästä jouluaattoon kuvan ja jouluaaton jälkeen käytte kommentoimasssa mikä on mielestänne kaunein/kivoin kuvaamistani kuvista.
Eli te jotka haluatte osallistua laittakaa kommentti minulle jo nyt ja jouluaaton jälkeen viestiä kommenttikenttään mikä oli mielestänne kaunein/kivoin kuva:) Arvon viimeinen päivä joulukuuta pikkuisen palkinnon osallistuneiden kesken:) voit myös kommentoida samalla kun laitat osallistumisviestin ,mitä haluaisit palkinnon sisältävän.Katsotaan miten tonttu toteuttaa toiveesi  :) :)
Iloista loppuviikkoa kaikille .... P.S.Voit mainostaa arvontaa blogissasi,ottamalla tuon kuvan ja liittämällä siihen tekstiä arvonnastani  ,halutessasi voit myös liittyä lukijakseni:)
p.p.s jos teillä on arvontaa ,niin vinkatkaapa minullekin :)

11 kommenttia:

  1. Haluaisin osallistua, kunhan vaan muistaisin ja pääsisin sitten blogeja kiertämään joulun alla.
    Kaunis talvinen pikkukylä teillä. :vtmua)
    Palkinnosta sen verran, että ainaha,n askartelutarvikkeet kelpaavat, mutta myös omatekemät asiat ja herkut.

    VastaaPoista
  2. Näin joulun lähestyessä ihailen itse tehtyjä joulukortteja, että miten ihmiset osaavat. Nuo sinun suklaalevykortit ovat niiiiiiin kauniita ja samoin muut kortit. Tykkäsin syyskuvasta, sininen sydäntaivas. Tein itsekin nuorempana kortteja mutta enää en kehtaa muuta kuin neuloa.
    Arvonnassa mukana ja koetan muistaa katsella joulun jälkeen, laitan linkin blogiini. Voi kun sataisi edes pikkasen lunta, kun on harmaata ja pimeää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt arvonta linkitetty blogiini, kiva kun liityit lukijaksi :)

      Poista
  3. Moikkuli Tuikku!

    Voitit blogini arvonnassa paketin nro 2. http://aikunihana.blogspot.fi/2014/11/arvonta.html

    Laittaisitko yhteystietojasi s-postiini aikunihana(at)gmail.com

    terkuin,
    Aikku

    VastaaPoista
  4. Kaunis on tuo sinun taloaselmasi:)
    Laiton blogiini mainoksen ja mielellään osallistun arvontaasi.

    VastaaPoista
  5. Voi arvonnat on mukavia! Minulle kelpaa kyllä kaikenlainen kortteiluun liittyvä tai mixed mediaan. En omista itse stanssaus vehkeitä(big shot tms.) joten kaikenlaiset stanssatut- ja kohokuvioidut kartongit- kuvat- paperit olisi mieluisia:) Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
  6. Kynttiläkorttiisi tykästyin, kun näin sen KK:n sivulla.
    Arvontaan, tietty, onnetar vain kovin nihkeä jakamaan suosiotaan. =)

    VastaaPoista
  7. kuten kuvatekstiinkin kirjoitin, Oulun tiernapojat sekä se ihanan suloinen tonttupoika samassa postauksessa olivat suosikkejani. :)

    VastaaPoista
  8. Tuo 3.12 kuva kivoista kynttiläpurkeista pistää kokeilemaan tuommoisia. Ja nuo kuvat Kiiltokuvatekstiili-puodista on ihania, voi kun olis lähempänä, että pääsisi käymään!
    Ja se sinun oma pikkuinen tonttupoika on ihanan nauravainen :)

    VastaaPoista
  9. Nauravainen tonttupoika oli ihana! :) <3
    Lapset vie niin sytämen!

    VastaaPoista

Kiitos,kun jätit kommentin... :)